fbpx

Čo malo stáť na mieste dnešného projektu Hillside?

23. júla 2018, napísal: Patrik Podstavek

Deväť podlaží, podzemné parkovanie a bazén

 

Pôvodný projekt bol navrhnutý v druhej polovici roku 2008 a počítal s dvomi apartmánovými domami. Rátalo sa až s deviatimi podlažiami. Podzemné podlažia oboch apartmánových domov boli určené na parkovanie áut, rovnako ako v našom projekte Hillside. Väčší apartmánový dom mal svojim hosťom ponúknuť bazén, ako relax po lyžovačke v zimných mesiacoch alebo ako alternatívny program v letnej sezóne. V projekte Hillside plánujeme tri apartmánové domy, no budeme k svojmu okoliu výrazne ohľaduplnejší čo sa týka zastavanej plochy, hmoty postavených objektov, ich výšok a podobne. Čítajte ďalej a posúďte sami.

 

Podrobné porovnanie cez čísla

Veľmi zaujímavo sa javí nižšie uvedená bilancia, pričom sú všetky ukazovatele v prospech nového projektu Hillside.

Ako sme už uviedli vyššie, projekt Hillside je navrhnutý tak, aby bol k svojej lokalite a prostrediu šetrný a ohľaduplný. Či už ide o celkovú veľkosť, hmoty, index zastavania a zelene, oproti pôvodným zámerom sme urobili výrazný posun vpred. Práve preto pevne veríme, že nový projekt sa Vám bude páčiť.

Ak Vás teda náš projekt zaujíma, zostaňte s nami aj naďalej a sledujte naše informačné emaily a Facebook stránku projektu Hillside. V prípade, že máte akékoľvek otázky neváhajte kontaktovať nášho projektového manažéra Mareka.